• haarbalans (5)
  • haarbalans (1)

Ervaringen

Evy: 

Ingeschreven voor de kappersopleiding niveau 2. Ik heb juist voor een particuliere opleiding gekozen ivm mijn leeftijd en ik wilde les in een kleine groep. De opleiding bij Haarbalans heb ik als zeer prettig ervaren.Rustig en kleinschalig. Jolanda heeft alle praktijk en theorie lessen gegeven. Jolanda heeft veel geduld en is heel secuur op haar vakwerk / vakmanschap. Ze probeert het beste uit je te halen. Tijdens de gehele opleiding heb ik twee dagen per week stage gelopen. Het stage bedrijf heeft me ook veel geleerd. Uiteindelijk heb ik mooie cijfers gehaald en heb ik mijn diploma kapper niveau 2 gehaald. Dit zijn mijn behaalde cijfers.

Theorie een 6

Praktijk:

Omvormen: 6

Tijdelijk omvormen: 7

Proeve bekwaam Dames kleuren /knippen en föhnen: 6

Proeve bekwaam Heren knippen en föhnen: 7

Invlechten: 8

Assessment Portfolio interview: 8 

Ik kan iedereen deze opleiding aanraden. 

 

 

Renée

Na het behalen van mijn all-round kappers diploma wilde ik graag mijn visagie diploma gaan halen. Ik heb hiervoor gekozen om dit bij Haarbalans te doen. Het is een leerzame opleiding geweest met veel theorie en praktijk.

De theorie is best pittig, de stof wordt goed uitlegd door de docent. Uiteindelijk ben ik voor de theorie geslaagd met een 9.

Tijdens deze opleiding werk je aan een portfolio, leuk om terug te zien. Deze kan ik gebruiken om te laten zien aan klanten bij nieuwe opdrachten. Over de portfolio krijg je ook een assessment interview tijdens je examen.

Het was spannend welke opdracht je gaat krijgen met je praktijk examen, dit hoor je ongeveer 2 weken voor de datum van je examen.

Mijn opdracht was visagie voor 50+, mijn eindcijfer was een 8 voor de praktijk en een 7 voor de interview. Nu heb ik mooi een erkend vakdiploma

visagie in de pocket. Deze opleiding is zeker een aanrader, leuke docenten en zeer leerzaam.